Aktiv støyreduserende trådløs hodetelefon

xinwen3 (1)

Hvis vi tar en flytur, for business class, bør det vanligvis ha den aktive støydempende hodetelefonen over hodet.Mens, i løpet av vårt daglige liv, før utgivelsen av air pods max, er de aktive støyreduserende hodetelefonene ikke helt kjent og brukt av oss.

For støyreduserende hodetelefoner kan det betraktes som to forskjellige grupper, de aktive støyreduserende hodetelefonene og de passive støyreduksjonshodetelefonene.For aktive støyreduserende hodetelefoner kontrollerer de støyen ved hjelp av støyreduksjonssystemet inne i hodetelefonene.Det er vanligvis samarbeidet med støyreduserende brikkesett, støydetektivmikrofoner, og noen av dem kan legge til den digitale algoritmen.

De forhindrer ikke støyen som kommer inn, men de oppdager støyen som kommer inn og gjengir en lyd i motsatt retning for å redusere støyene.Ved å gjøre det, hvis vi bruker de støyreduserende hodesettene, kan vi ikke høre de relaterte støyene.Mens, for de passive støyreduksjonshodesettene, reduserer de støy fra minneskumputene på begge sider.De myke skumputene kan godt holde støyen i ørene.De brukes hovedsakelig av bygningsarbeidere og hagearbeidere.

Når det gjelder aktive støyreduserende hodetelefoner, inkluderer de tre alternativer, Feed Forward ANC, Feed Back ANC, Hybrid ANC. For de fleste grunnleggende støyreduserende hodetelefoner på inngangsnivå er de designet basert på Feed Forward ANC eller Feed Back ANC.Hybrid ANC er kombinasjonen av Feed Forward og Feed Back.

For tiden har vi tre grunnleggende aktive støyreduserende hodetelefonmodeller, ANC-808, ANC-8023 og ANC-8032.De er alle designet med Feed Forward ANC-teknologi.Og deres støyreduserende nivå er opptil 18+/-2dB.De oppfyller fullt ut brukerkravene for å isolere de omkringliggende miljøstøyene.Blant dem er ANC-808 sammenleggbar. Lydkvaliteten og støyreduserende ytelse anbefales sterkt av mange kjøpere online og offline

xinwen3 (2)

Så hvis du ønsker å oppleve støyisoleringseffekten eller ønsker å holde arbeidet mer effektivt, kan du velge de fremadgående aktive støyreduksjonshodetelefonene.Hvis du vil oppleve den ultimate støyisolerende hodetelefoneffekten, kan du finne noen toppmerker, for eksempel de støyreduserende hodetelefonene fra Bose, Sony, Apple og så videre.


Innleggstid: Mar-10-2021

Send din melding til oss: